Werkwijze

Bij Linda Dezittere kom je vermageren zoals het hoort. Geen honger lijden, niet afzien als je iemand anders smakelijk ziet eten, niet staan watertanden voor het uitstalraam van de bakker.
Je komt tenslotte bij iemand terecht die gediplomeerd is en zich zonder ophouden verder verdiept in de evolutie van haar beroep.

Maar je hebt al alles geprobeerd en het lukt niet?
Maak je geen zorgen. Bij Linda kan het echt wel. En misschien ben je wel zo ongeduldig dat je hier niet verder wil lezen, maar onmiddellijk contact met haar wil opnemen voor een afspraak? Dan kan je haar nu al contacteren.

Je vraagt je af waarom het bij haar wél zal lukken?
Dat is je goed recht. En hier is de reden: Linda werkt op een totaal andere manier!!!
Je hebt al vele formules geprobeerd; je hebt je huisarts aangesproken; vrienden hebben “geheime vermageringsdiëten” gegeven; je hebt zelfs een tijdje geprobeerd om NIETS te eten? Amai amai.

Hoe gaat Linda dan te werk?

Met een heel speciaal toestel dat ontworpen werd voor de astronauten van de NASA meet Linda eerst en vooral de samenstelling van je lichaam op. Aan de hand van die gegevens die natuurlijk verschillend zijn van persoon tot persoon, maakt Linda een dieet dat aangepast is aan uw lichaam en aan uw noden!!!!
En dat zou toch overal en altijd zo moeten zijn? Natuurlijk, maar vele diëten worden zomaar samengesteld voor “de doorsnee-mens”. En die passen meestal niet bij jou! Het is alsof je bij een kleermaker zou gaan die je maten zomaar eventjes gaat schatten!

Linda Dezittere maakt een dieet zoals het hoort: helemaal voor jou alleen. Met haar speciaal toestel kent Linda onmiddellijk de essentiële gegevens die ze nodig heeft, bijvoorbeeld je vochtgehalte, je vetmassa, je spiermassa, het gewicht van je skelet, je basaal metabolisme. Dat laatste is het aantal calorieën dat je nodig hebt om in rusttoestand je lichaam normaal te laten functioneren. Want vergeet niet dat je calorieën nodig hebt om bijv. te ademen, en om je hart te laten kloppen, en om je bloed te laten stromen.
En dan heb je nog extra calorieën nodig voor je dagelijkse bezigheden, enz.

Begin je te snappen waarom een dieet bij Linda wél lukt en bij anderen niet?