Troeven

Bij Linda zal je niet alleen een aangepast dieet krijgen, maar ze zal er je ook op wijzen dat je (meer) moet bewegen, zeker in geval van een vermageringsdieet.
Maar dat zeggen ze allemaal toch?
Linda zal echter weer veel duidelijker zijn. Ze zal je bijvoorbeeld precies zeggen hoe vaak en hoe lang je mag sporten. Ze zal je helpen bij het opbouwen van een “bewegings-schema”. Misschien begint het gewoon met wat wandelen, of lichtjes joggen, enz. Ook dàt onderdeel is aan jouw behoeftes en noden aangepast! In haar eigen streek kent ze de gespecialiseerde fitness-centra die je met raad en daad zullen bijstaan.

Linda Dezittere werkt bovendien zeer nauw samen met je huisarts of met je specialist. Zo  houdt ze ook rekening met eventuele medicatie die je moet innemen, met de uitslag van je bloedonderzoek, enz.

Om telkens een individueel dieet en bewegingsschema op maat te maken maakt Linda gebruik van bio-impedantiemeting. Met behulp van deze techniek, is het mogelijk om cruciale informatie te verkrijgen, zoals hoeveelheid vet- en spierweefsel, vochtgehalte, basaal metabolisme enz…
Linda heeft een toestel in haar praktijk dat ook gebruikt wordt in ziekenhuizen. Dit toestel combineert een weegschaal met bio-impedantiemeting en geeft dus, in een paar seconden, alle informatie die Linda gebruikt voor het opstellen van een individueel dieet. Daarbovenop wordt het visceraal vet oftewel “buikvet” (belangrijk voor het inschatten van de gezondheidstoestand) gemeten.

Steeds vaker wordt, naast ‘klassieke’ dieet en beweging, gekozen voor bariatrische chirurgie. Linda heeft dan ook via bijscholing de nodige vakkennis om het doel van dertig procent gewichtsreductie per jaar samen met jou te verwezenlijken. Deze situatie is van toepassing bij gastric sleeve en gastric bypass.

Heb je nog twijfels? Denk je nog steeds dat je het wel alleen kan redden? Of begint er een (alarm)belletje te rinkelen?
Aarzel niet om je vragen te stellen. Aarzel niet langer om je leven een gezonde wending te geven. Nogmaals: goede raad kan geen kwaad. Stel het niet langer uit en contacteer Linda nù door hier te klikken. Ze antwoordt je zo vlug mogelijk.